WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeren Beach K.hoef
Kortenhoef, wo 1 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ook deze zomer organiseren ODIS Volleybal, SV ’s-Graveland en TV Westerveld weer, op 25 juni, het Wijdemeren Beach event op de parkeerplaats van Sporthal De Fuik.

persbericht

Inschrijving voor het 5e Wijdemeren Beach geopend

Ook deze zomer organiseren ODIS Volleybal, SV ’s-Graveland en TV Westerveld weer het Wijdemeren Beach event op de parkeerplaats van Sporthal De Fuik. Inmiddels is de organisatie toe aan de vijfde editie: het eerste lustrum. De voorbereidingen voor de 5e editie van het Wijdemeren Beach zijn in volle gang en met de inschrijvingen loopt het ook storm. Het Beachvolleybal toernooi was al direct volgeboekt, maar liefst 35 teams staan te trappelen om op 25 juni aan de slag te gaan.

Beachtennis en Footvolley: meld je snel aan

De inschrijvingen voor het Beachtennis en Footvolley toernooi lopen ook flink door. Beide toernooien staan nu op ruim de helft van het aantal mogelijke teams.

Vrijdagavond 24 juni van 17.00 tot 22.00 uur: Beachtennis

Een relatief nieuwe maar bijzonder spectaculaire tennisvariant in wedstrijden van 2 tegen 2 (heren, dames, jongens en meisjes, geen mix). Met een speciaal beachtennisracket en een wat lichtere, zachte bal (de organisatie rechte deze materialen). Ervaring is ook niet nodig dus niets staat je in de weg om deel te nemen: schrijf je snel in via de website www.wijdemerenbeach.nl!

Zaterdag 25 juni van 9.30 tot 17.30 uur: Beachvolley

De 4e editie van het beachvolleytoernooi wordt gekenmerkt door 5 in plaats van 4 velden, dus nog meer ruimte voor meer deelnemers.

Zondag 26 juni van 12.30 tot 17.00 uur: Footvolley

In teams van 5 personen heb je één opdracht: zorg ervoor dat de bal niet op jouw helft op de grond komt maar wel op die van de tegenstander. Schrijf je snel in op www.wijdemerenbeach.nl voor deze relaxte maar toch ook spectaculaire zandsport.

Zondag 26 juni van 14.00 tot 17.00 uur: Panna Knock out

Op zondag 27 juni kunnen jongens en meisjes, zowel beginners als gevorderden van 8 t/m 18 jaar, elkaar uitdagen voor een 1 tegen 1 duel in sporthal De Fuik in Kortenhoef. Het toernooi start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 13.30 uur kunnen deelnemers zich ter plekke inschrijven. Kijk voor meer info op de website.

De organisatie nodigt sportliefhebbers uit de regio uit om deel te nemen aan dit zomerse sportfeest. Ook als je wat minder ervaring hebt kun jij je met jouw tennis- en/of voetbal- team aanmelden: het gaat om het sportieve plezier.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de sponsorbijdrage van verschillende bedrijven uit de regio en de vele vrijwilligers zullen in de week voorafgaand aan het evenement weer druk zijn met de opbouw en organisatie. Er wordt ruim 220m3 zand (13 vrachtwagens vol!) op het parkeerterrein van Sporthal De Fuik in Kortenhoef gestort en uitgereden: genoeg voor 5 velden en heel veel sportplezier!
Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de speciale website: www.wijdemerenbeach.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief