WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wonderfeel trekt 6000 man
's-Graveland, ma 25 juli 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

6000 bezoekers trok het klassieke muziekfestival Wonderfeel op het terrein van het Natuurmonumentenhoofdkantoor Schaep en Burgh afgelopen weekend.

Waar het vorig jaar flink mis ging vanwege de regen en de aangekondigde storm, liep het klassieke muziekfestival Wonderfeel dit jaar op rolletjes met prachtig weer. De bezoekers waren zeer positief over het gebodene hetgeen ook bleek uit tweets die het hele weekend vanaf Schaep en Burgh verzonden werden.


Tweet Herman Stuijver: Drie dagen Wonderfeel, klassieke muziek in de natuur,
was mooier dan ooit. De Russische violist Sergey Malov was top

Derde Editie

Festivaldirecteur Georges Mutsaerts beloofde nu al dat er volgend jaar een derde editie van het festival zal komen. Dit jaar overtroffen de inkomsten uit de kaartverkoop en de horecaactiviteiten het bedrag dat vooraf begroot was.

Tijdens het festival was de sfeer ontspannen. Er deden zich geen incidenten voor. Wel sloegen teken toe. Veertien bezoekers moesten worden behandeld voor tekenbeten, die zij onder de bomen van de buitenplaats opliepen. De organisatie had hier vooraf al voor gewaarschuwd.

Trots

Wethouder Sandra van Rijkom, die de opening van het festival vrijdag verrichtte, blikte tevreden terug. Trots is zij op het feit dat dit evenement in Wijdemeren plaats vindt. Zij verklaarde dat het festival met de editie van afgelopen weekend goed op de kaart is gezet in de regio.

De Gooi en Eemlander heeft een pagina gewijd aan het festival met foto's en video.

bron
Div.
foto
Herman Stuijver
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief