WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Stamppot bij het CDA eten
Wijdemeren, di 19 januari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Zaterdagmiddag 23 januari vanaf 17.00 uur organiseert het CDA Wijdemeren het inmiddels traditionele winters stamppottenbuffet in de kassen van Kwekerij Ome Joop.

ingezonden bericht

Traditioneel winters stamppottenbuffet bij CDA Wijdemeren

Zaterdagmiddag 23 januari vanaf 17.00 uur organiseert het CDA Wijdemeren het inmiddels traditionele winters stamppottenbuffet in de kassen van Kwekerij Ome Joop, Kromme Rade 6 in Kortenhoef. Zowel CDA-leden als niet-leden zijn hierbij van harte welkom. De toegang en deelname aan het buffet zijn gratis.

Om ca. 17.15 uur zal partijvoorzitter Ymkje van 't Riet het glas heffen op een mooi en vooral gezond 2016. Fractievoorzitter Jan Verbruggen zal vervolgens ingaan op de lokale politieke thema's van dit jaar. Een jaar waarin wij met elkaar o.a. belangrijke besluiten moeten nemen over de toekomst van onze dorpen.

Aanmelden

Wie er bij wil zijn en op zo'n winters buffet getrakteerd wil worden, wordt verzocht zich uiterlijk vrijdag 22 januari aan te melden. Dat kan per mail naar secretaris@wijdemeren.cda.nl of telefonisch bij Erik Korpershoek, telefoon: 06 – 50 22 31 99.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief