WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Herstel Misverstand DLP
Loosdrecht, zo 17 januari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gert Zagt van De Lokale Partij uit Loosdrecht zond bij het vorige bericht een email naar de WWK. Wij verkeerden in de veronderstelling dat die info alleen voor de redactie was.

In een tweede email liet Gert Zagt van De Lokale Partij ons weten dat ook de tekst in de begeleidende email voor publicatie in de WWK was bedoeld. Die omissie maken wij hierbij goed.

Dossier Bestuur Gooi en Vechtstreek

ingezonden brief

Even een korte reactie op het ‘razend snelle verzamelen van de vragen door ons college’. U meldt dat in uw artikel ‘Conceptbrief voor Haarlem’. Het verzamelen is niet zo’n kunst.

Waar het om gaat is dat je het naar voren gebrachte zo verwoord in de brief aan Haarlem dat de raad zich daar als geheel in kan vinden. En dat is meer, veel meer dan de kant en klare bijlage van de gezamenlijke oppositie erachter plakken. Dat is een klein kunstje. Die bijlage (zie vorig bericht) stelden wij onmiddellijk digitaal nog dezelfde avond aan het college beschikbaar.

Zowel de heer Verbruggen als ondergetekende hebben een oproep gedaan te komen tot een krachtige gezamenlijke brief. Dat is de grote kunst en daar heb je tijd voor nodig. Net zoals het voorkomen van de taal en stijlfouten. Het kan noch steeds. O nee, nog is met een g.

Want wat is nu het resultaat? Wederom een tweespalt. De Lokale Partij blijft streven naar een eenduidige gezamenlijk brief van de hele raad, aanstaande donderdag. Het is nog niet te laat, maar wel een kunst.

Hartelijke groet,

Gert Zagt
Fractievoorzitter De Lokale Partij

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief