WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gezelligheid en Verteltijd
Wijdemeren, zo 20 september 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het CDA Wijdemeren organiseert op woensdagochtend 30 september van 9.30 tot 12.00 uur een Open Ochtend waar gezelligheid en verteltijd centraal staan.

persbericht

CDA tijdens Week tegen de Eenzaamheid: Gezelligheid en Verteltijd!

In de Week tegen de Eenzaamheid, die van 24 september tot en met 3 oktober wordt gehouden, organiseert het CDA Wijdemeren op woensdagochtend 30 september van 9.30 tot 12.00 uur een Open Ochtend waar gezelligheid en verteltijd centraal staan. De Open Ochtend wordt gehouden in De Bergplaats, Kerkstraat 7 in Nederhorst den Berg. De toegang is gratis.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid te maken krijgen. Bij zichzelf of bij een ander. De invloed van eenzaamheid is groot. Zeker als het langdurig aanhoudt, leidt eenzaamheid tot gezondheidsrisico’s, minder meedoen in de samenleving en een gevoel dat welzijn of geluk tekortschiet.

Aandacht voor elkaar

Samen vormen wij de samenleving waar wij in leven. Met elkaar kunnen wij zorgen dat dit een betrokken samenleving is. Aandacht voor een ander, omzien naar elkaar en gezelligheid met elkaar staan hoog in het vaandel bij het CDA Wijdemeren.

Daarom organiseert het CDA Wijdemeren een Open Ochtend waar ontmoeting centraal staat. Een ochtend vol aandacht voor elkaar en gezelligheid met elkaar!

Tijdens deze ochtend is er natuurlijk een kopje koffie of thee, een drankje en tijd om elkaar te ontmoeten. Maar om de ochtend nog leuker te maken hebben wij een verhalenverteller en een harpiste uitgenodigd. Mooie verhalen ondersteund door muziek zullen u ter ore komen! De toegang is gratis. U bent van harte welkom.

Vervoer nodig?

Voor vervoer kunt u bellen met Ymkje van ’t Riet (06 – 25 38 16 74) of mailen via info@wijdemeren.cda.nl Laat het ons dan uiterlijk 29 september weten. Dan halen we u even op en brengen wij u na afloop weer thuis!

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief