WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DB-avond Soc. Domein
Wijdemeren, zo 20 september 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Aanstaande dinsdag zullen Ria Hennis en Liesbeth Siderius, beiden van DB, voorlichting geven op het gebied van het sociaal domein. De avond is openbaar.


Liesbeth Siderius

Ria Hennis

persbericht

Dorpsbelangen beantwoordt vragen Sociaal Domein

De nieuwe wetten en regels, die gaan over het sociaal domein, hebben landelijk en ook regionaal heel wat voeten in de aarde gehad. DorpsBelangen besteedt daar dinsdagavond in de openbare ledenvergadering ruim aandacht aan. Iedereen die daar meer over wil weten of vragen heeft, of klachten, is welkom. Dus ook niet-leden.

Persoonsgebonden budgetten, de rechten van chronisch zieken, maar ook de regels en steun in de bestrijding van bijvoorbeeld huiselijke geweld en kindermishandeling komen aan de orde. En uiteraard de gang van zaken rondom de mantelzorg en huishoudelijke ondersteuning.

Ria Hennis, lid van de fractie van DorpsBelangen, zal een en ander vertellen over de stand van zaken in Wijdemeren. Zij sprak onlangs met enkele betrokken ambtenaren op het gemeentehuis. Bestuurslid  Liesbeth Siderius zal, in haar functie van kinderarts, een aantal terreinen toelichten. Recentelijk schreef zij over deze onderwerpen open brieven aan het college van burgemeester en wethouders. Liesbeth en Ria zijn er deze avond ook om vragen te beantwoorden en om klachten te noteren.

De DorpsBelangen-avond begint dinsdag 22 september om 20.30 uur en wordt gehouden in Café Restaurant Heineke aan de Oud-Loosdrechtsedijk 166 in Loosdrecht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief