WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Loosdrecht Jazz Festival
Loosdrecht, wo 9 september 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 19 September zal de tweede editie van het Loosdrecht Jazz Festival plaatsvinden. Het belooft wederom een fantastische middag en avond te worden.

persbericht

LOOSDRECHT JAZZFESTIVAL 19 sept
MET GEVARIEERDE EDITIE 2015

Op 19 September zal de 2e editie van het Loosdrecht Jazz Festival plaatsvinden. Het belooft wederom een fantastische middag en avond te worden.

Vanaf 14u is er een gezellige streekmarkt met kinderactiviteiten zoals een springkussen, een draaimolen, pony rijden, deze wordt omlijst met live jazz muziek van DikSea6, Mylene Hanson, Bartelmans trio en Torello’s Jive Bugs. Ook zal speciaal voor kinderen Marleen Bijleveld jazz songs ten gehore brengen op een lichte manier waarbij de kinderen op een speelse manier in contact komen met jazz.

Om 18u gaat de zaal open en zal de Junior BigBand van Peter Giudi de avond aftrappen. Daarna zal de unieke All Star Loosdrecht Big Band optreden met Nederlandse top muzikanten van toen en nu als Ack van Rooyen, Cees Kranenburg, Henk Meutgeert, Allard Buwalda en Erik van Lier.
Daarnaast zal een keur aan artiesten in diverse stijlen van Boogie Woogie, blues, (Mr. Boogie Woogie, the Dutch nr.1 feat Frits Kaatee), Close Harmony (New Amsterdam Voices), Hot Club de France, Latin-jazz/Salsa (Bongomatic) tot NU-jazz XXL (Licks & Brains ft. Frank Montis en Mrs. Hips en Edison winnaar Anton Goudsmit) de revue passeren. Ook een ‘Tribute to Oscar Peterson’, door het kwartet van pianovirtuoos Hans Kwakkernaat ft. Frits Landesbergen, zal niet ontbreken.

Een foto-expositie van Frits van Swoll en live animaties vn Guusje Kaayk zullen de avond visueel compleet maken. Zij zal gedurende avond tekeningen maken die ook te koop worden aangeboden. Kortom een avond om naar uit te kijken! De kaartverkoop voor het avondprogramma (vanaf € 30,00) is gestart; Tickets zijn on-line te koop via de website www.loosdrechtjazzfestival.nl

Het Loosdrecht JazzFestival is een initiatief van Het Platform Recreatie en Toerisme Wijdemeren. Het wordt vorm gegeven door de Stichting Loosdrecht JazzFestival en de stichting SLOEP. Mede mogelijk gemaakt door o.a. de Rabobank, Gemeente Wijdemeren en de Provincie Noord Holland.

Info

www.loosdrechtjazzfestival.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief