WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Radiostilte bij de Vrienden?
Loosdrecht, zo 18 oktober 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Daan van Rossum uit Loosdrecht is verbijsterd door de radiostilte die de Vrienden van het Bos van Hacke in acht nemen na de drollenfotocollage van Douwe van Essen.

ingezonden brief

Beste vrienden (?) van het Bos van Kacke, foutje, Hacke. Dat een Kortenhoefse meneer aan de hand van een rappe fotocollage al die zogenaamde vrienden van het bos zó te kakken weet te zetten en een complete radiostilte van die kakelaars weet te realiseren is bijna een mirakel.

Mijn eerste twaalf jaar heb ik mogen wonen in het Bos van Hacke en meneer Hacke had er totaal geen moeite mee, dat wij (mijn broer en ik) 'ons' bos verschoond hielden van al dat 'vandalentuig' van de overkant van de sloot.
 
Alleen 's winters met sneeuw en ijs werd mondjesmaat gedoogd met de slee van de berg te mogen glijden en op de vijver te mogen (leren) schaatsen. Meer niet.

Dat er inmiddels, vele jaren later, juridisch gezien blijkbaar geen speld tussen is te krijgen om de plaats niet langer open te stellen voor publiek geeft niemand het recht er vervolgens maar een uitlaatplaats voor hun geliefde hond van te maken. Niet-hondenbezitters mijden deze plek als een mestvaalt op de boerderij.
De laatste keer, dat ik er met mijn broer was, zo'n twee jaar geleden; continue naar beneden kijken en tóch alle twee hondenkak aan de laarzen.

Ik vind het dus niet zo onlogisch, dat de heer Ockhuijsen schijt aan de 'vrienden van het Bos' heeft en zijn regels stelt. Je kan het ook voor je zelf verpesten vrienden.

Daan van Rossum
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief