WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeren tot Oudewater
Wijdemeren, dag 1 oktober 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Stan Poels (PvdA/GL) corrigeert Jan-Jaap de Kloet (DB). In de zorgregio Utrecht West werkt Wijdemeren wel degelijk samen met bijv. Woerden, Montfoort en Oudewater.

ingezonden brief

Het is Jan-Jaap Kloet absoluut niet te verwijten dat hij er een beetje naast zit in zijn artikel "Samenwerken is wat anders dan fusie". We hebben het in Wijdemeren namelijk op het terrein van de zorg nogal ingewikkeld georganiseerd.
Jan-Jaap geeft aan dat Nieuwegein en Woerden geen onderdeel uitmaken van Stichtse Vecht. En daar heeft hij natuurlijk helemaal gelijk in.

Maar Rik Jungmann bedoelde in zijn artikel dat wij via de gemeente Stichtse Vecht onze zorg gedeeltelijk inkopen in de regio Utrecht West. Op de website van de gemeente Stichtse Vecht staat dat keurig omschreven. "De gemeenten in Utrecht West werken samen in het sociaal domein. Hieronder vallen de gemeenten: De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht, Weesp, Wijdemeren en Woerden".

Maar we werken ook samen met andere Utrechtse gemeenten. Bijv. met het Bureau Jeugdzorg uit Utrecht op het terrein van de aanpak van kindermishandeling.

Ik neem aan dat het nu duidelijk is !

Stan Poels
Fractievoorzitter PvdA/GL

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief