WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nedervecht van Start
Nederhorst den Berg, ma 5 oktober 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 24 september gaven wethouder Betske van Henten en Henk Poldermans, directeur bij Lithos bouw en ontwikkeling, het startschot voor de bouw van NederVecht.

persbericht

Bouw nieuwbouwproject NederVecht officieel van start

Donderdag 24 september 2015 gaven wethouder Betske van Henten en Henk Poldermans, directeur bij Lithos bouw & ontwikkeling, het officiële startschot voor de bouw van het nieuwbouwproject NederVecht. Dit deden zij door een heipaal de grond in te boren samen met een aantal kopers van het eerste uur. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van het bouwproces. De verkoop van het project startte begin 2015 en de oplevering van het project is gepland in het voorjaar van 2016.

Het plan

De bouw van de eerste fase omvat 33 koopwoningen en -appartementen en 60 huurwoningen en -appartementen. Alleen van woningtype Sluis zijn nog enkele woningen te koop. De prijzen hiervan zijn vanaf € 310.000,= v.o.n. De overige woningen en appartementen zijn allemaal verkocht. De nieuwe wijk kent een ruime opzet, met volop aandacht voor groen en water. Bomen aan weerszijden van de weg, groene hagen langs de voortuin en bruggetjes over het water geven plan NederVecht haar dorpse gevoel, uiteraard met het comfort en de woonwensen van nu.

Architect van het plan is Egbert van Dijk. Hij heeft gekozen voor een herkenbaar, authentiek Nederlands stempel middels schuine oranje pannendaken, vriendelijke dakoverstekken, gedetailleerd metselwerk in gevarieerde roodbruine aardetinten en uiteraard de herkenbare witte kozijnen. Deze architectonische keuze past precies in het totaalplaatje van de wijk.

Belangstelling?

Frank Vermeulen makelaardij en Si-No makelaars verzorgen de verkoop van dit project. Op de site www.nedervecht.nl vindt men alle actuele informatie over het plan en kan men zich ook inschrijven als geïnteresseerde. Net als op de site is ook op Facebook informatie te vinden over NederVecht.

Op deze prachtige locatie is ook een aantal architectuur vrije kavels beschikbaar. U kunt hier dus naar eigen ontwerp een droomhuis laten ontwerpen en realiseren! Binnenkort is een website beschikbaar www.nedervecht-kavels.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met gemeente Wijdemeren.

In een later stadium van de bouw zal via de website informatie over de verhuur van de verschillende woningen en appartementen bekend gemaakt worden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief