WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hurricanes winnen dik
Loosdrecht, ma 16 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Loosdrechtse American Football club Hilversum Hurricanes won van de Antwerpen Diamonds en put daar zelfvertrouwen uit.

ingezonden bericht

Hilversum Hurricanes tanken vertrouwen uit oefenwedstrijd

Zaterdag 14 november namen de Hilversum Hurricanes het thuis op tegen de nummer twee van België, de Antwerpen Diamonds. Een tegenstander van formaat voor de Hurricanes, die zich opmaken voor het derde seizoen in de Nederlandse Eredivisie American football.

Hilversum begon sterk en kwam door touchdowns van Nick da Costa en Mick Hanzen al snel op 14-0 voor. Vooral de verdediging van Hilversum imponeerde, het kreeg de gehele wedstrijd geen punt tegen en zorgde zelf voor een touchdown door de bal van de tegenstander te onderscheppen en terug te lopen voor een touchdown.

Het tweede en derde kwart had de aanval van Hilversum het moeilijk, de goede draai van het eerste kwart was het kwijt en Antwerpen onderschepte zelfs de Hilversumse aanval en liepen deze terug voor een touchdown. Het vierde kwart was het de verdediging van Hilversum die de aanval elke keer in een perfecte positie wisten te manifesteren en door touchdowns van Stephan Rasch, Dennis Heerschop en Maurice Tielen kwam de einduitslag uiteindelijk op 48-6. Een wedstrijd die hoop en vertrouwen geeft voor het komende Eredivisie seizoen.

Tim Beuckens

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.