WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
IJsbaan open op 20 Nov.
Nederhorst den Berg, ma 16 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 20 november gaat de ijsbaan in Nederhorst den Berg weer met een spectucalaire opening van start. Een lampionoptocht en verklede figuren lopen naar de ijshal voor de opening.

persbericht

20 november Opening Ijsbaan NdB!

De start van achtste seizoen Nederhorst on Ice is aanstonds. Vrijdag 20 november komt er weer een spetterende opening, die start op ’t dorpsplein, waar de (verklede) kinderen vanaf 19.00 uur gaan verzamelen om zich voor te bereiden op de lampionnenoptocht, met de verklede figuren van FROZEN naar de ijshal toe, waar op een spectaculaire manier het seizoen wordt geopend!

Er is weer van alles in het werk gesteld om ook dit jaar een evenement neer te zetten voor jong en oud, met als middelpunt het bevroren water. Er is een nieuwe website waar we alle evenementen en activiteiten op hebben gezet en waar alle informatie te vinden is, als de openingstijden. Er is dit jaar weer een ontzettend succesvolle curling competitie, waar zelfs teams uit de omliggende gemeentes, zich inschrijven.

We hebben een hockey-clinic voor de wat oudere jongeren, de schaatsles voor de hele kleintjes en er is een uurtje seniorenschaatsen, voor de wat oudere mensen die het op de gewone uurtjes te druk vinden en lekker willen zwieren. Zo is er van jong tot oud op de ijsbaan plezier.

Dit jaar is er ook een FBprijsvraag, waardoor je kaarten kunt winnen voor Disco-on-ice, hier vinden jullie info over op onze nieuwe website: www.nederhorstonice.nl Hier is alle informatie te vinden, over de weekenden met entertainment en wanneer de Sint en de Kerstman langskomen. Ook op facebook zijn we erg actief, dus voor het allerlaatste nieuws, kunt u ons daar volgen of op twitter @nederhorstonice.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief