WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DSO speelt Sterfgenaam
Kortenhoef, ma 16 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Toneelvereniging DSO speelt deze week in De Dobber in Kortenhoef, met een cast van 14 acteurs en actrices, de interactieve misdaadcomedie Sterfgenaam.

persbericht

Sterfgenaam: Wie heeft het gedaan????

Toneelvereniging DSO speelt deze week, van 18 t/m 21 november in De Dobber, aanvang 20.00u., met een cast van 14 acteurs en actrices de interactieve misdaadcomedie Sterfgenaam.

U kunt er in dit door Billy St.John geschreven toneelstuk getuige van zijn dat er in het eerste bedrijf een moord wordt gepleegd. In de pauze kiest u als bezoeker één van de verdachten als de meest waarschijnlijke moordenaar. In het tweede bedrijf wordt dan de meest gekozen verdachte als moordenaar ontmaskerd!

DSO nodigt u van harte uit te komen kijken naar de verwikkelingen in Sterfgenaam. U wordt meegenomen naar ‘De Sterck State’ het afgelegen landhuis van Simon Sterck. Hij is heel oud, heel rijk, heel erg ziek en ook nog eens een heel onaardig mens. Tijdens een stormachtige avond met zware regen- en onweersbuien onthult hij zijn testament waarin hij zijn familie, maar ook zijn personeel laat meedelen in zijn omvangrijke nalatenschap. Niets aan de hand zou je zo zeggen, maar nadat iedereen enthousiast heeft gereageerd op deze heugelijke mededeling, komt Simon Sterck cynisch lachend op zijn besluit terug. Hij laat zo snel mogelijk een nieuw testament opmaken waarin alles herroepen wordt. Natuurlijk zijn zowel de familie als het personeel hevig teleurgesteld, boos, verdrietig en wraakzuchtig.

Wat er daarna gebeurt zullen we niet verklappen, u kunt het zelf gaan meemaken!

De voorstelling op vrijdag is uitverkocht, maar voor de andere dagen zijn nog wel kaarten beschikbaar. De toegang is € 12,50 (donateurs gratis) en de kaarten zijn te koop bij The Old Smoker aan de Kerklaan in Kortenhoef en via de website toneeldso.nl of bel 06 16 11 80 32

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief