WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rotary verkoopt Haardhout
Wijdemeren, vr 6 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Rotary Club Wijdemeren verkoopt weer zakken openhaardhout waarvan de opbrengst gaat naar verenigingen in Wijdemeren.

persbericht

Rotaryclub Wijdemeren verkoopt weer hout
voor de verenigingen in Wijdemeren!

Rotaryclub Wijdemeren verkoopt ook dit jaar weer openhaardhout om verenigingen en clubs te ondersteunen. Bestellingen per 10 zakken kunnen weer worden gedaan via hout@rotarywijdemeren.nl en worden gratis thuis bezorgd.

Ook dit jaar is door een aantal Wijdemeerse ondernemers hout ter beschikking gesteld aan de Rotaryclub. Met dit haardhout zijn de leden van de club weer flink in de weer geweest. Het hout is gekloofd en verpakt zodat het nu geschikt is voor verkoop en het haardvuur in de komende wintermaanden.
Uit de opbrengst van het hout ontvangen minimaal 3 clubs of organisaties uit de gemeente een bedrag van 250 euro voor een maatschappelijke of sportieve activiteit die zonder deze bijdrage niet mogelijk zou zijn.

In de loop der jaren hebben al zo’n 25 verenigingen een bijdrage uit het houtfonds ontvangen.
De opbrengst van de houtverkoop december 2013 is bijvoorbeeld gegaan naar de stichting SOLA uit Nederhorst den Berg, het Ouderenfonds afdeling Wijdemeren en de zeeverkenners van Scouting Klaas Toxopeus uit Kortenhoef.
Vorig jaar konden door de goede verkoop maar liefst 6 verenigingen en organisaties profiteren uit het houtfonds. De Oranjevereniging Nederhorst de Berg, de Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek, ASV ’65 uit Ankeveen, Koor Inspiration uit s’Graveland, de slagwerkgroep Bmol uit s’Graveland en Sailwise / Eiland Robinson Crusoe Loosdrecht ontvingen ieder 250 euro van de Rotaryclub.

In het kader van de houtverkoop 2015 worden verenigingen en clubs weer opgeroepen een e-mail te zenden naar hout@rotarywijdemeren.nl waarin ze aangeven waarom ze in aanmerking willen komen voor een geldelijke bijdrage en voor welke activiteit ze 250 euro goed kunnen gebruiken.


Doe mee, koop een zak en steun de verenigingen in onze gemeenschap. U steunt dit lokale initiatief al voor € 6,— per zak haardhout. Neemt u 10 zakken, dan wordt het hout door leden van de Rotaryclub bij u thuis gebracht.
Bedenk dat bijna het volledige aankoopbedrag van het hout ten goede komt aan het verenigingsleven in Wijdemeren, omdat door sponsoring van hout en de zelfwerkzaamheid van de leden van de Rotaryclub er nagenoeg geen kosten worden gemaakt.
Door de aankoop van hout bij de Rotaryclub steunt u ook dit jaar weer minimaal 3 lokale verenigingen, die hierdoor een bijzondere activiteit kunnen realiseren.
U maakt het verschil voor deze clubs.

U kunt het hout door middel van het zenden van een e-mail bestellen op  hout@rotarywijdemeren.nl. Na ontvangst van uw bestelling neemt de Rotaryclub contact met U op om af te stemmen wanneer ze het hout kunnen afleveren.

De jaarlijkse houtactie is een initiatief van Rotaryclub Wijdemeren.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief