WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bridge aan de Dijk
Loosdrecht, do 5 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Voor het 7e achtereenvolgende jaar organiseert Lions Club Loosdrecht e.o. het evenement 'Bridge aan de Dijk' op zaterdag 6 februari 2016.

persbericht

Lions bridgetoernooi ‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 6-2-2016

Voor het 7e achtereenvolgende jaar organiseert Lions Club Loosdrecht e.o. het evenement ‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 6 februari 2016.  De opbrengst van dit toernooi komt elk jaar ten goede aan een goed doel. Voor 2016 is gekozen voor Viore.
In de vorm van een kroegentocht langs verschillende locaties van de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht spelen de paren 24 spellen in 6 rondes. De start is om 10:45 uur.

Viore

Viore is een inloop-, informatie- en activiteitencentrum In Hilversum voor mensen die leven met de gevolgen van kanker. Dat wil zeggen voor mensen die kanker hebben (gehad), voor hun naasten en voor nabestaanden.
(www.viore.org).

Inschrijven bridgetoernooi

Deelname aan het toernooi kost € 65,- per paar. In dit bedrag zit inbegrepen een kopje koffie of thee bij de start op de eerste locatie, een eenvoudige lunch op de locatie van de 3e ronde en borrelhapjes bij de prijsuitreiking bij KWVL ‘de Vereeniging’ aan de Oud Loosdrechtsedijk 151-153.
Aanmelden kan nu al via de website www.lions.nl/loosdrecht. Deelname is uitsluitend mogelijk per paar. Inschrijving vindt plaats op basis van volgorde van betaling en is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld op rekeningnummer: NL78RABO033.69.37.075 t.n.v. Lionsclub Loosdrecht e.o, met vermelding van de achternamen van het bridgepaar.

Over Lions Club Loosdrecht e.o.

LC Loosdrecht is een damesclub en is opgericht in 1992. De huidige leden komen uit Loosdrecht, Hilversum, Nederhorst den Berg, Loenen, Breukelen en Maarssen. Om het wereldwijde motto van de Lions Club  “We serve”  inhoud te geven kiest LC Loosdrecht elk jaar een goed doel om geld in te zamelen. De club organiseert hiervoor jaarlijks terugkerende evenementen zoals de kroegentocht ‘Bridge aan de Dijk’ en het Koningscafe.  Naast fondsenwerving organiseert de club ook activiteiten die geen geld opleveren, maar wel het motto van de club ondersteunen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief