WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Meestershof Opgeleverd
Kortenhoef, zo 17 mei 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Afgelopen maandag werden de eerste woningen aan de Meestershof (v/h Antoniusterrein) in Kortenhoef door Aalberts Bouw opgeleverd.

persbericht

Nieuwbouwproject Meestershof zo goed als klaar

Op maandag 11 mei is met een officiële handeling gevierd dat de bouw van de woningen van Meestershof zo goed als voltooid is. De start bouw van het project, een initiatief van Aalberts Bouw en Did Vastgoedontwikkeling, is eind september vorig jaar gevierd.


Wethouder Betske van Henten (rechts) was bij de oplevering van de eerste woningen.

Wethouder Van Henten-Meijer was aanwezig bij de officiële handeling. ‘De woningen in Meestershof zijn erg mooi geworden. In het dorp heb ik ook veel positieve geluiden gehoord. Dat is erg leuk’. Vanochtend heeft de wethouder de sleutel overhandigd aan de toekomstige bewoners van de Pieter van der Leelaan 2b.

Eind april is Aalberts begonnen met het opleveren van de eerste woningen, de laatste woningen worden deze week aan de bewoners overgedragen. De bouw van de woningen in Meestershof is zeer voorspoedig gegaan. Zoals in september aangegeven is het Aalberts gelukt om de woningen daadwerkelijk in mei 2015 op te leveren aan alle kopers.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief