WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Muziek op Schoot bij NM
's-Graveland, ma 8 juni 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Café Brambergen bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland gaat vanaf 5 september muziekles voor heel jonge kinderen herbergen.

ingezonden bericht

Cursus Muziek op Schoot bij Natuurmonumenten in 's-Graveland

Op 5 september 2015 start een sprankelende cursus Muziek op Schoot voor dreumesen en peuters. De cursus bestaat uit 6 lessen op de zaterdagochtend, op de bijzondere locatie Brambergen bij Natuurmonumenten in 's-Graveland.

Een unieke mogelijkheid voor ouders om muziek voor de kleintjes te combineren met de natuur, de speeltuin en een kop thee of koffie na de les. De liedjes zullen met name gaan over de natuur en de cursus geeft de jonge muzikant de kans om samen met papa of mama spelenderwijs met muziek in aanraking te komen via verschillende eenvoudige muziekinstrumentjes, zingen en bewegen op muziek.

De cursus wordt gegeven door Bernadette Krans, docent Muziek op Schoot. Er is een groep van 9.30-10.15 uur: 1 jaar (lopers) tot 2,5 jaar en van 10.30-11.15 uur: 2,5 tot 4 jaar. Er zijn maximaal 10 plaatsen per groep. Kosten: € 62,50. Inschrijven en informatie: www.dekleinetroubadour.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief