WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Robberse Eiland ook 's Avonds
Oud Loosdrecht, za 11 juli 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanaf morgen gaat het restaurant op Robberse eiland in oud Loosdrecht ook weer 's avonds open en kan er met uitzicht op de Vuntusplas een burger worden gegeten.

ingezonden bericht

Más Mik Burger restaurant

Vanaf 12 juli gaat het restaurant op Robberse eiland van Abrona in Loosdrecht weer ’s avonds open. Zes weken lang zal het restaurant ’s avonds worden veranderd in het “Más Mik Burger restaurant”. Van woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.30 uur is het mogelijk om op het terras met uitzicht over de Vuntus plas te genieten van een heerlijke burger, op zondag kan dat al vanaf 12.00 uur.


Foto: website Abrona Robberse Eiland Loosdrecht

Door alle veranderingen in de zorg was het voor Abrona niet meer mogelijk om ook ’s avonds het restaurant open te houden. Dat was een hele teleurstelling voor zowel de medewerkers als de bewoners van Robberse Eiland in Loosdrecht. Abrona heeft gekeken wat de mogelijkheden zijn om de deuren open te houden van deze bijzondere plek in Loosdrecht en heeft samen met Más Mik een manier gevonden om in ieder geval gedurende de zomer de horeca activiteiten door te laten gaan.

Más Mik runt een horeca locatie op het erf van zorgboerderij “de Haan” van Abrona in Benschop (gemeente Lopik). De samenwerking is gestart als een pilot om te zien hoe een horeca-onderneming samen met een zorgorganisatie het beste van twee werelden kan combineren. De komst van Más Mik is met veel enthousiasme ontvangen door alle bewoners en medewerkers van Robberse Eiland; iedereen is erg blij dat er ook ’s avonds weer reuring zal zijn op het eiland.

Afgelopen week heeft Más Mik voor de medewerkers en bewoners een middag georganiseerd zodat iedereen de burgers kon proeven; na kritische beoordelingen was het unaniem duidelijk dat het echt de beste burgers zijn die je in Loosdrecht kan eten. Op dit moment worden alle puntjes nog op de i gezet zodat de deur ’s avonds weer open kan. De openingstijden overdag blijven ongewijzigd.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
website Robberse
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief