WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cantémus Zestig Jaar
Loosdrecht, za 28 febuari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Christelijke koorvereniging Cantémus te Loosdrecht viert dit jaar haar zestigjarige jubileum en wil dit vieren met alle bewoners uit Loosdrecht en omstreken.

persbericht

Cantémus Zestig Jaar

De Christelijke koorvereniging Cantémus te Loosdrecht viert dit jaar haar zestigjarige jubileum! Dit feest wil het koor vieren met alle bewoners uit Loosdrecht en omstreken. Dit houdt in dat het koor dit jaar op aanvraag zoveel mogelijk dinsdagmiddagen tussen 16.00 en 17.30 uur een optreden zal verzorgen in verzorgingshuizen en zelfstandige woonzorgcentra.

Ook houdt het koor een feestelijke BINGO! Een ieder die van bingo houdt, is van harte welkom op vrijdag 20 maart a.s. om 20.00 uur in het Wijkgebouw, Eikenlaan 17a te Loosdrecht. Tijdens de bingo worden vier rondes gespeeld ad. € 12,50 inclusief 2 consumpties.

Aan het einde van het jaar op 30 oktober 2015 geeft het koor een Jubileumconcert in de Sypekerk te Loosdrecht. Daarbij zal een bekende muzikale Nederlander het concert ondersteunen en zal ook de Muziekvereniging BMOL uit ’s-Graveland haar medewerking verlenen. Het belooft een prachtig jaar te worden! Belangrijke data om vrij te houden om mee te doen of te komen luisteren!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief