WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sinterklaastoernooi Judo NdB
Nederhorst den Berg, za 5 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het Sinterklaastoernooi van de Judoclub Nederhorst in de versierde sporthal De Blijk op 29 november was een groot succes.

ingezonden bericht

Sinterklaastoernooi Judoclub Nederhorst
zondag 29 november 2015

Het Sinterklaastoernooi was een groot succes. Sporthal de Blijk was versierd met slingers en ballonnen. Er deden vooral veel van onze jonge leden van de Judoclub mee.

Voor het publiek op de tribune waren er hele mooie partijtjes judo te zien. Het waren spannende en eerlijke wedstrijdjes, onder leiding van onze trainer Lauro Gigli. Af en toe was er een heuse Ippon, dan werpt de ene judoka de andere in 1 keer op zijn of haar rug. De wedstrijd is dan meteen beslist en de judoka wint met 10 punten.

Er waren wedstrijden in verschillende poultjes. Het leuke was dat er ook een poultje was van 5 hele stoere meisjes, waarvan er 1 pas net op judo zit, maar het al heel goed deed. De winnaars zijn van de poultjes: Jort Zwagerman, Casper van der Linden, Melle NijenTwilhaar, Max Meijering en Meike de Wit. Van harte gefeliciteerd en ook alle anderen kinderen super gedaan. De kinderen kregen een beker of een medaille.

De prijzen werden uitgereikt door 2 zwarte Pieten, die ook naar een deel van de wedstrijdjes hebben gekeken. De kinderen kregen van hen ook nog een speculaaspop, heel veel pepernoten en een klein cadeautje. Het was een heel geslaagd toernooi! We willen hierbij ook de sponsoren bedanken die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt: HAZmanagement Training en Advies, Harry Bakker Saxofoons, Thuizbij Kinderopvang, Personal Assistant 4U, Huur mij kilometervrij.nl, Bakkerij de 7 Heerlijkheden, Frank Vermeulen Makelaardij, T&O auto’s, Albert Heijn Nederhorst den Berg en Gebr. Dijs.

Ook interesse gekregen in onze judoclub. Je kunt meer informatie vinden op onze website www.judoclubnederhorst.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief