WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
72e Schippersdag Loosdrecht
Loosdrecht, wo 19 augustus 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Dinsdag 15 september a.s. zal de traditionele Schippersdag Loosdrecht weer gezeild worden bij de GWV De Vrijbuiter, Oud Loosdrechtsedijk 137 te Loosdrecht.

ingezonden bericht

72e Schippersdag Loosdrecht 2015

Dinsdag 15 september a.s. zal de traditionele Schippersdag Loosdrecht weer gezeild worden bij de GWV De Vrijbuiter, Oud Loosdrechtsedijk 137 te Loosdrecht.

Schippersdag Loosdrecht is een zeilevenement voor bedrijven welke gevestigd zijn in de gemeente Wijdemeren en affiniteit met de watersport hebben.

Dit is dé gelegenheid om als bedrijfseigenaar en/of personeel met elkaar in ontspannen en sportieve sfeer lekker een dagje uit te waaien. U zeilt een ochtend- en een middagwedstrijd met tussendoor een lekkere lunch. De dag wordt afgesloten met de gezellige prijsuitreiking onder genot van een hapje en een drankje.

De spelregels m.b.t. inschrijven zijn als volgt:

  • Inschrijven geschiedt via de website van GWV De Vrijbuiter www.gwvdevrijbuiter.nl, of klik hier voor het inschrijfformulier.
  • De kosten voor deelname bedragen: € 95,00 per boot voor 2 personen / € 135,00 per boot voor 3 personen
  • Deze bedragen zijn inclusief koffie/thee met wat lekkers bij aankomst, huur van de zeilboot, warm lunchbuffet, en 2 consumptiebonnen p.p.
  • De inschrijving is pas definitief als het volledige inschrijfgeld op de bankrekening NL59RABO0310692903 ten name van Stichting Schippersdag Loosdrecht (i.o.) is bijgeschreven onder vermelding van uw bedrijfsnaam, de naam van de schipper(s) en het aantal bemanningsleden.
  • Uiterste inschrijfdatum is 10 september a.s.
  • Uw betaling dient uiterlijk 12 september op onze bankrekening bijgeschreven te zijn.
  • Het aantal inschrijvingen is beperkt dus schrijf snel in: vol = vol! Indien er teveel inschrijvingen zijn zal de deelname plaatsvinden in volgorde van betaling, aan de overige aanmelders zullen wij het betaalde bedrag binnen 1 week terugboeken.
  • U verklaart middels de digitale inschrijving dat de opgegeven schipper de zeilkunst meester is en dat deze verantwoordelijk zal zijn voor de toegewezen boot.
  • Over toewijzing, indeling e.d. beslist het Comité Schippersdag Loosdrecht; hiertegen is geen beroep mogelijk.
  • Deelname aan Schippersdag Loosdrecht is geheel voor eigen risico en verantwoording.
  • Op het terrein van GWV De Vrijbuiter zijn geen huisdieren (honden e.d.) toegestaan. Gelieve hiervoor een andere oplossing te zoeken.
  • Iedere deelnemer is verplicht een deugdelijk en passend zwemvest bij zich te hebben! Hier dient u zelf voor te zorgen!

Ook dit jaar maken we er weer een spetterend zeilspektakel van met veel gezelligheid! Graag verwelkomen wij u allemaal dinsdag 15 september bij GWV De Vrijbuiter!

Met vriendelijke groet,
Comité Schippersdag Loosdrecht

PS. Aanmelden als sponsor kan ook via het inschrijfformulier.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief