WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schilderles bij NatMon
's-Graveland, ma 17 augustus 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Atelier Hannelore Houdijk organiseert vanaf september een schilderlessen in het nieuwe Café-Restaurant Brambergen op landgoed Boekesteyn in ’s-Graveland.

persbericht

Schildercursus bij Natuurmonumenten in ’s-Graveland

Atelier Hannelore Houdijk organiseert vanaf september een schildercursus in het prachtige natuurgebied van Natuurmonumenten. De lessen worden gegeven in het nieuwe Café-Restaurant Brambergen op landgoed Boekesteyn – een van de tien ’s-Gravelandse Buitenplaatsen.

Brambergen is dit voorjaar geopend en biedt naast een mooi restaurant en terras een spannend speelbos voor kinderen.

In de schildercursus ligt het accent op het realistisch schilderen van de natuur. Bijvoorbeeld het landschap om je heen, maar ook insecten, vogels of dieren komen aan bod. Daarnaast kijken we naar de geschiedenis van de schilderkunst, hoe vroeger de natuur een inspiratiebron was.

Op deze mooie locatie zullen we veel buiten gaan werken. Vanaf het terras met een ezeltje op tafel, of verder, de natuur in. En bij regen binnen in de lesruimte.

Tussendoor kan een lekker kopje vers gebrande biologische koffie of heerlijke thee worden gedronken in het restaurant. Voor of na de schilderlessen kan een fijne wandeling worden gemaakt.

Heb je niet eerder geschilderd? Of juist al jaren ervaring? Maakt niet uit: iedereen kan op zijn eigen niveau instappen. Je krijgt begeleiding op maat. Naast het leren van techniek is het krijgen van vertrouwen in je eigen kunnen minstens zo belangrijk.

Docent Hannelore Houdijk (40) heeft jarenlange ervaring in het lesgeven. Zelf is zij geschoold aan de kunstacademie. En naast deze schildercursus geeft zij ook les in haar eigen atelier in Hilversum en in het Sociaal Cultureel Centrum in Nederhorst Den Berg.

Schrijf je nu in voor deze bijzondere schildercursus. Kijk op www.hannelorehoudijk.nl of mail naar info@hannelorehoudijk.nl

Donderdagochtend 3 sep. 2015 (t/m 12 nov) van 10.00- 12.30 uur. Locatie; CAFÉ - RESTAURANT BRAMBERGEN Noordereinde 54 d 's-Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief