WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Victoria Jeugdvoetbaltoernooi
Loosdrecht, do 2 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Jeugdvoetballers van topclubs schitteren 4 en 5 april op 't Jagerspaadje in Loosdrecht tijdens het Internationaal jeugdvoetbaltoernooi The Good Old van HC en FC Victoria.

persbericht

Jeugdvoetballers van topclubs schitteren 4 en 5 april op ’t Jagerspaadje in Loosdrecht
Internationaal jeugdvoetbaltoernooi The Good Old
(HC & FC Victoria)

Betaald voetbalclubs als KV Mechelen, Schalke ’04, lokale verenigingen als BFC Bussum en HC & FC Victoria (met verschillende talenten uit Wijdemeren) en tal van andere voetbalclubs presenteren het paasweekeinde hun jongste talenten op Victoria’s internationale jeugdtoernooi The Good Old. Het sterk bezette toernooi wordt dit jaar op twee dagen gespeeld; op zaterdag 4 april spelen de F-jes en op zondag 5 april de E-tjes.

Bezoekers zijn op allebei de toernooidagen van harte welkom om te komen genieten van goed voetbal, enthousiaste spelers en veel sportiviteit. De eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur en worden gespeeld op ‘t Jagerspaadje 26 in Loosdrecht.

Het is de twaalfde keer dat Victoria The Good Old organiseert. Het toernooi kreeg zijn naam doordat aanvankelijk alleen clubs die ouder waren dan 100 jaar deelnamen. In de loop der jaren is dat criterium deels losgelaten en doen ook jongere verenigingen mee. Wat overeind is gebleven is dat The Good Old garant staat voor een toernooibezetting van hoge kwaliteit. Dankzij de samenwerking met Joer International doet dit jaar een groot aantal buitenlandse en betaald voetbalorganisaties mee.

Vullen of voeden

HC & FC Victoria is enthousiast deelnemer aan de campagne Vullen of voeden; de campagne die tot doel heeft het aanbod in sportkantines gezonder te maken. De kantine van Victoria biedt een grote variatie aan gezonde snacks; deels uit het Vullen of voeden-assortiment, deels zelf bedacht. Deze snacks vinden gretig aftrek bij Victorianen, hun tegenstanders en toeschouwers. Natuurlijk zal ook het aanbod tijdens The Good Old Vullen of voeden-proof zijn.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief