WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wdm levert kavels Veerman
Oud Loosdrecht, vr 14 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Wijdemeren levert twee percelen op Het Loosdrechts Terras (v/h Dorpscentrum) aan makelaar Veerman voor woon- en bedrijfsruimte.

Dossier Dorpscentrum Oud Loosdrecht

persbericht

Overeenkomst gemeente en Veerman Makelaars

Op vrijdag 14 maart 2014 heeft de gemeente een aanvullende overeenkomst met Veerman Makelaars gesloten. De overeenkomst was noodzakelijk omdat de gemeente de in 2007 met Veerman gemaakte afspraken niet kon nakomen doordat de samenwerkingsovereenkomst met Heilijgers Projectontwikkeling B.V. was ontbonden in de zomer van 2013.


Links wethouder Jaap van Waveren, rechts de heer Veerman.

In de aanvullende overeenkomst (allonge) is onder andere afgesproken dat de gemeente de bouwpercelen 3 en 4 in projectgebied ‘Het Loosdrechts Terras’ aan Veerman levert in ruil voor het huidige woonperceel. Naar verwachting vindt de juridische levering op korte termijn plaats.

Woon- en bedrijfsruimte

Veerman gaat op de bouwpercelen woonruimte en een bedrijfsruimte voor de makelaardij realiseren. De ontwerp-werkzaamheden voor de bebouwing zijn in volle gang. Veerman hoopt dit voorjaar een verzoek om omgevingsvergunning bij de gemeente in te dienen en na verlening snel met de bouw te starten. Tot de oplevering van de nieuwe bebouwing blijft het huidige pand aan de Oud-Loosdrechtsedijk 227 in gebruik als woning en makelaardij.

De onderhandelingen met Veerman zijn voorspoedig verlopen. Wethouder Jaap van Waveren en Len Veerman zijn verheugd over de prettige samenwerking en zien uit naar een mooie ontwikkeling op Het Loosdrechts Terras!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief