WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Winterse Wandeling
's-Graveland, vr 17 januari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Doe uw muts op, sjaal om en wandel mee met de winterse wandeling van 2 uur voor volwassenen over de 's-Gravelandse buitenplaatsen.

Update 23-1-2014, 17.29: Bij de datum hieronder stond abusievelijk zondag 25 februari, dat moet zijn zaterdag 25 januari.

persbericht

Winterse wandeling in ‘s-Graveland

Doe uw muts op, sjaal om en wandel mee met de winterse wandeling van 2 uur voor volwassenen over de ’s-Gravelandse buitenplaatsen. Want in de winter is er genoeg te beleven, meer dan u denkt!

Winter in het bos

Want weet u waar de dieren in de winter zijn; houd de das een winterslaap en waar is de eekhoorn? In de winter komt u niet zo snel levende bosdieren tegen. Maar ze zijn er wel! Dat ziet u aan hun sporen. Van wie is die pootafdruk? Wie heeft er aan die dennenappel geknaagd? En wat doen de planten en bomen om de barre tijd te overleven?!
Samen met de boswachter wandelt u door het bos en ontdekt u de winterse geheimen van de natuur. Aan het eind van de wandeling staat er in het bezoekerscentrum een warme kop chocolademelk met slagroom voor u klaar!

Vertrekpunt en aanmelden

Van tevoren aanmelden is verplicht via:
Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b te ’s-Graveland, T (035) 656 30 80 of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.

Waar & wanneer

Wanneer: zaterdag 25 januari 2014 - 10.30 uur tot 12.30 uur
Waar: Landgoed Boekesteyn
Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
Noordereinde 54-b ; 1243 JJ's-Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief