WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Felix heeft Gelijk
Wijdemeren, za 5 oktober 2013

Felix Flameling verklaarde nog nooit een initiatiefvoorstel in Wijdemeren te hebben meegemaakt. Dat klopt. 2006 behaalde hij met D66 geen zetel.

Update 7-10-2013, 16.18: Het was niet Felix Flameling die met D66 geen zetel haalde in 2006, maar dat was Nanne Roosenschoon. Felix Flameling was geen lid meer van D66 in 2006. Pas in 2010 kwam hij terug in de raad op de lijst van GroenLinks. Flameling zat dus niet in de raad toen het CDA in 2007 een initiatiefvoorstel indiende.

GroenLinks behaalde in maart 2006 twee zetels. Hilbrand Korver en Nelleke Schenkkan kwamen in de raad. Nelleke trad toe tot het college, waardoor haar man, Edwin Bult, in de raad kwam. Felix Flameling kwam in 2010 weer terug in de raad, dit keer voor GroenLinks.

ingezonden brief

Initiatiefvoorstel een Novum

In de commissievergadering van 3 oktober heb ik meegedeeld dat ik het nog nooit had meegemaakt dat er een initiatiefvoorstel door Raadsleden was ingediend.
Het CDA heeft dat blijkbaar in 2007 wel gedaan.

Blijft overeind dat ik dat niet heb meegemaakt. Die periode zat ik niet in de raad. Het blijft toch een unieke zaak, dat vijf partijen dit gezamenlijk doen: een verheugend voorbeeld van hoe je samen iets van de grond probeert te krijgen dat tegenwoordig breed in de samenleving gewenst wordt.

Felix Flameling
GroenLinks

ingezonden brief

Jammer

Berichtgeving  was niet juist. Jammer, maar de discussie is niet van belang. Toch moet iets wat niet juist is rechtgezet worden.
In 2006 was ik bij de verkiezingen geen lid meer van D66 en stond dus ook niet op de lijst van D66 .
Nanne Roosenschoon was lijsttrekker van D66 en haalde tot zijn spijt geen zetel.
Ik stond op geen enkele lijst, want ik was me nog aan het oriënteren en koos pas twee jaar later voor Groenlinks.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief