WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bladblazen en Autowassen
Kortenhoef, do 21 november 2013

De afgelopen weken kwamen de bladblazers weer langs. Nuttig, maar soms werd er ook iets te enthousiast modder en poep geblazen. Tijd voor de warme douche.

Update 22-11-2013, 21.27: RTVNH pikte dit bericht op en nam tot zijn verrassing op vrijdagmorgen vroeg contact op met Max Hornberg. Het bericht op de website van RTVNH is te lezen en het radiointerview met hem is hier te horen.

Op 11 november klonk op de Zuidsingel in Kortenhoef in de verte het vertrouwde geluid van bladblazers en een veegwagen die de straat ontdeed van het vele blad. Het was niet de eerste keer dat de bladblazers langskwamen. Nuttig werk.

Als je auto echter naast een groenstrook geparkeerd staat en je bent te laat met het weghalen van je auto, dan vergaat het lachen je wel nadat de nijvere blazers zijn langs geweest. De zijkant van je auto zit, van boven tot onder, onder de blubber, bladeren en hondenpoep (die daar ook meestal ligt). Heel vervelend.

Max Hornberg uit Kortenhoef overkwam het bovenstaande op 11 november. Hij schreef een briefje naar de gemeente waarin hij beschreef wat er gebeurd was en waarin hij de kosten van een wasbeurt voor zijn besmeurde auto claimde. Naar aanleiding van zijn brief had hij telefonisch contact met een medewerker van de gemeente.

Tot zijn aangename verrassing kreeg Hornberg wat later antwoord dat de gemeente de claim erkende en dat hij de rekening van de wasbeurt mocht indienen, hetgeen hij deed. Zijn auto en de gemeente kregen van hem "De Warme Douche".

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief