WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inloopochtenden Bibliotheek
Loosdrecht, do 21 november 2013

Vanaf januari 2014 gaat De Bibliotheek, speciaal voor ouderen, Inloopochtenden in het Leescafé organiseren.  Er komen twee Inloopochtenden per maand.

persbericht

Nieuwe activiteit bij De Bibliotheek vestiging Loosdrecht
(en oproep voor ambassadeurs)

Het Leescafé in De Bibliotheek in Loosdrecht is een uitstekende plek om elkaar te ontmoeten, of een krant of tijdschrift te lezen onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij.

Vanaf januari 2014 gaan we, speciaal voor ouderen, Inloopochtenden in het Leescafé organiseren.  Er komen twee Inloopochtenden per maand. De eerste op woensdag 15 januari en vervolgens iedere 1e en 3e woensdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De ene keer om elkaar te ontmoeten, de andere keer zal er een themaochtend georganiseerd worden.
Ook zal er steeds iemand van SeniorWeb aanwezig zijn die hulp kan bieden bij eenvoudige computervragen of het zoeken op internet. Regelmatig zal er aandacht zijn voor de mogelijkheden die de (website van) De Bibliotheek biedt zoals thuis verlengen en reserveren. En er kan bijvoorbeeld  uitleg gegeven worden over het zoeken in de catalogus en de collectie van de bibliotheek.

Deze ochtenden, en de thema’s die aan bod kunnen komen, willen we graag organiseren en bedenken samen met mensen uit de doelgroep.

Oproep

Daarom doen we hierbij een oproep voor ambassadeurs, die ons willen helpen met het ontwikkelen en uitvoeren van een aantrekkelijk programma voor de Inloopochtenden

Van de ambassadeurs verwachten we dat ze weten wat  de doelgroep interesseert, wat ouderen wel en vooral ook wat ze niét willen.
We hopen dat deze ambassadeurs willen meedenken over het programma en ook helpen bij de uitvoering en promotie ervan. Als u belangstelling heeft kunt een mail sturen naar wijdemeren@debibliotheek.org of bellen met 035-5825488

Op woensdag 18 december om 10.00 uur is er een bijeenkomst om met ambassadeurs te praten over het programma en de organisatie.
Mensen die met ons mee willen denken zijn daar van harte welkom. Vooraf aanmelden is fijn, maar ook als u zich niet heeft aangemeld bent u van harte welkom.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief