WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerkenveiling Dillewijn
Ankeveen, do 21 maart 2013

Zaterdag wordt er een kerkenveiling georganiseerd ten behoeve van cultureel centrum De Dillewijn in Ankeveen.

In de voormalige hervormde kerk in Ankeveen is tegenwoordig theater en cultureel centrum De Dillewijn gehuisvest, genoemd naar de architect die de kerk in 1907 ontwierp.

De Dillewijn biedt plaats aan onder andere theater, muziek, exposities en dans, maar kan tevens afgehuurd worden als locatie voor bijvoorbeeld huwelijksvoltrekkingen, bedrijfsrecepties en rouwbijeenkomsten.

De verbouwing van theater en cultureel centrum De Dillewijn is volop in gang. Hoog tijd dus om iedereen een kijkje te geven in De Dillewijn en tegelijk wat geld in te zamelen ten behoeve van de inrichting van De Dillewijn. Daarom zal op 23 maart 2013 een kerkenveiling georganiseerd worden. Vanaf 14:00 uur bent u welkom om de kavels te bekijken onder het genot van een drankje.

Onder de kavels bevinden zich onder andere de oude kerkbanken, een boottocht over de Loosdrechtse plassen en enkele kunstwerken. Na het bekijken van de kavels zal om 15:30 uur de daadwerkelijke veiling beginnen.

Mocht u een kavel willen aandragen, dan kan dat uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met Margo van Ree via marketing@dedillewijn.nl.

bron
website Dillewijn
foto
Rik Jungmann
auteur
website Dillewijn
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief