WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jaarconcert BMOL
's-Graveland, wo 20 maart 2013

De 's-Gravelandse Muziekvereniging BMOL houdt haar jaarlijkse concert op 23 maart in de Fuik in Kortenhoef. De aanvang is om 20.00 uur.

persbericht

Spectaculaire samenwerking tijdens concert
van Muziekvereniging BMOL

Zaterdagavond 23 maart zal sporthal De Fuik in Kortenhoef weer omgetoverd worden in een ware concertzaal voor het jaarlijkse concert van de ’s-Gravelandse Muziekvereniging BMOL. Leden van het harmonie-orkest, de slagwerkgroep en zanggroep BlueZ zijn er na weken van voorbereiding helemaal klaar voor om U een spetterende avond te bezorgen.

De slagwerkgroep heeft onder leiding van dirigent Victor Oskam een aantal geweldige nummers ingestudeerd. Speciaal voor deze avond zal de slagwerkggroep nog eenmaal in de succesvolle “World Percussion on Tour”-formatie optreden. “World Percussion on Tour” mag wel het hoogtepunt van de slagwerkgroep genoemd worden.

Het harmonie-orkest zal onder leiding van Ton van Overdam laten horen dat ze een breed scale aan muziekstijlen beheersen. Daarnaast zullen diverse solisten te bewonderen zijn. Bijvoorbeeld in een spetterende medley met muziek van George Gershwin waarin de o.a. de trompettisten en de slagwerkers diverse solo’s zullen weggeven.

Zanggroep BlueZ zal - nog eenmaal onder leiding van Mathilde Keij - laten horen wat ze de afgelopen twee jaar samen bereikt hebben. Na dit concert zal Mathilde helaas stoppen als dirigente van BlueZ. Zij zullen de samenwerking spectaculair eindigen met de wereldhit Bohemian Rhapsody van Queen!

Daarnaast is er een bijzondere samenwerking tussen BMOL en de doedelzakspelers van Beatrix Pipe Band. Sinds een aantal jaar delen beide verenigingen, samen met muziekvereniging Amicitia, repetitiegebouw ’t Akkoord en het werd hoog tijd om ook eens een podium te delen. Een geweldige muzikale samenwerking die u absoluut niet mag missen!

Het concert vindt zoals gezegd plaats in sporthal De Fuik in Kortenhoef en begint om 20:00u, zaal open vanaf 19:30u. Kaarten (€12,50 volw/€7,50 kind) zijn te reserveren via www.bmol.nl, maar uiteraard ook verkrijgbaar aan de zaal.

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief