WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rode Kat en NLdoet..?
's-Graveland, do 14 maart 2013

Bent u een rood-witte kat kwijt? Lees dan dit. En Patrick Kreuning gaf zich op voor NLdoet bij de Curtevenneschool, maar hij hoorde niets meer.

ingezonden brieven

Vandaag rond 17.30 gezien

Er dreef een dode rood-witte kat in de vaart langs de Koniningeweg ter hoogte van het Kevercentrum. Door het ijs gezakt?
Er was geen teken van leven meer in het beestje te herkennen, anders was ik wel in de vaart gesprongen. In dit geval heb ik toch maar de dierenambulance verwittigd. Mocht u uw wit rode poes/kater kwijt zijn, neem dan aub contact op met de dierenambulance, 035-6830300

Patrick Kreuning
Ankeveen


NL doet niet!

Ik had me opgegeven voor het project nl doet om deel te nemen aan het opknappen van het schoolplein van de Curtevenneschool. Tot 18 uur van te voren ging ik er vanuit dat e.e.a. gewoon door zou gaan, maar via mijn inside information kreeg ik vragen als: is er genoeg zand, is er genoeg gereedschap? Vandaag hoorde ik dat de curtevenne niets wist en dat moest men maar met Theo Reijn bespreken. Sorry meneer Reijn, maar dit verdient uiteraard geen schoonheidsprijs. Een project opstarten is ook een project goed voorbereiden, dat doe ik bv al jaren lang met het schoolschaaktoernooi, wat ik bij dit project zie is gebrekkige communicatie, slechte voorbereiding en een mailtje op de een na laatste dag terwijl een dag later alles anders blijkt te zijn. En spijtig voor de Curtevenneschool waar het plein nu niet wordt opgeknapt of hovenier André Bosson zou zijn hand over het hart moeten strijken, maar tegen welke kostprijs?

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief