WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
NLdoet: Theo Reijn reageert
's-Graveland, do 14 maart 2013

Theo Reijn reageert op de kritiek die Patrick Kreuning vanavond uitte op de organisatie van NLdoet bij de Curtevenneschool.

ingezonden brief

De reactie van Patrick Kreuning over het afgelasten van de klus bij de Curtevenneschool vraagt om een reactie.

Allereerst is het heel spijtig dat de klus niet doorgaat. In het overleg vanavond rond 19.30 uur met de Curtevenneschool bleek dat het straatwerk met de vorst nauwelijks is uit te voeren. Ik heb dat de heer Kreuning ook medegedeeld.
Ik ben het met de heer Kreuning eens dat een goede voorbereiding noodzakelijk is.

Dat geldt voor de klusaanbieders en de klussers. De klusaanbieders zorgen voor alle noodzakelijke materialen, gereedschappen e.d. Op www.nldoet.nl staat een klushulp die kan helpen om te zorgen dat alles aanwezig is om de klus uitvoeren.
CDA Wijdemeren heeft de bemiddeling van de klussers op zich genomen. Nadat wij de eerste aanmeldingen van vrijwilligers hadden ontvangen, hebben wij op 25 februari alle klusaanbieders geïnformeerd. Ook de Curtevenneschool. Gisterenavond hebben wij aan de klusaanbieders de laatste gegevens gezonden.

Helaas is er pas vanavond voor de eerste keer telefonisch contact geweest en toen bleek dat er o.a. geen zand en genoeg gereedschap was. Dan lukt het dus niet om een klus uit te voeren. Hoe graag we dat ook zouden willen doen. Daarbij kwam bovendien dat het vanwege de vorst ook nauwelijks uitvoerbaar is. Helaas, het is niet anders.

Wanneer op een later tijdstip bij gunstiger weer alle materialen en gereedschappen bij de Curtevenneschool aanwezig zijn, dan is het CDA van harte bereid op zoek te gaan naar vrijwilligers die het schoolplein willen aanpakken. Dan hoop ik ook op de medewerking van de heer Kreuning te mogen rekenen!

Met vriendelijke groet,
Theo Reijn
Fractievoorzitter CDA Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief