WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Earth Hour Varen
's-Graveland, di 12 maart 2013

Niet wandelen met de boswachter? Beleef dan op 23 maart het wereldwijde event Earth Hour op de boot! Vaar van 18.30 tot 21.00 uur mee op het Naardermeer.

Toch wel wandelen?

persbericht

Earth Hour: varen in het donker op het Naardermeer

Beleef op 23 maart het wereldwijde event Earth Hour op de boot! Vaar van 18.30 tot 21.00 uur mee met de boswachter en bezoek het Naardermeer in de avond. Dit is wel een hele bijzondere manier om het prachtige natuurgebied van Natuurmonumenten te verkennen.

In het donker

Met een overdekte fluisterboot vaart u door het oudste natuurgebied van Natuurmonumenten. De gids vaart u over grote plassen en door kleine slootjes. Onderweg vertelt hij over de dieren en planten van het Naardermeer. En dan is het afwachten of de lichtjes in de dorpen rond het Naardermeer ook echt uitgaan tijdens Earth Hour…

Earth Hour

Op zaterdag 23 maart is het Earth Hour, een initiatief van het WNF. Om 20.30 uur gaat overal ter wereld 1 uur het licht uit. Met deze symbolische actie geven elk jaar vele miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten aan dat we zuiniger moeten omgaan met onze aarde. De opwarming van de aarde is een grote bedreiging voor de natuur en onszelf.

Reserveren

Meld je aan voor deze vaartocht via www.natuurmonumenten.nl/naardermeer of bel met de ledenservice van Natuurmonumenten via T (035) 655 99 55.

Kosten

Leden van Natuurmonumenten betalen 10 euro, niet-leden15 euro. Kinderen (tot 12 jaar) betalen 4 euro. Graag gepast betalen.

Startpunt

Afvaart is vanaf Stadzigt, Meerkade 2a, 1412 AB, Naarden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief