WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Earth Hour Ankeveen
Ankeveen, di 12 maart 2013

Beleef op 23 maart tijdens het wereldwijde event Earth Hour de stilte en duisternis van de Ankeveense Plassen. Doe mee met de avondwandeling.

persbericht

Earth Hour: Beleef de Ankeveense Plassen in het donker

Beleef op 23 maart tijdens het wereldwijde event Earth Hour de stilte en duisternis van de Ankeveense Plassen. Doe mee met de avondwandeling van 20 tot 22 uur in dit mooie natuurgebied van Natuurmonumenten.

In het donker

Ontdek mysterieuze geluiden uit het riet en ervaar de natuur op een andere manier. In het donker moet je vertrouwen op andere zintuigen dan je ogen alleen. Je moet voelen, ruiken en luisteren. Je hoort overvliegende ganzen, roepende uilen en geritsel in het riet. Allemaal enorm spannend. Op sommige plekjes is er uitzicht op Bussum en Hilversum. Leuk om te zien of er tijdens Earth Hour ook daadwerkelijk lichten uitgaan.

Informatie

Reserveren Meld je aan voor deze wandelexcursie via www.natuurmonumenten.nl/vechtplassen of bel met de ledenservice van Natuurmonumenten via T (035) 655 99 55. Leden van Natuurmonumenten betalen 5 euro, niet-leden 8 euro. Graag gepast betalen.

Startpunt

Parkeerterrein in het centrum van Ankeveen bij de kerk, tegenover het IJsclubgebouw. Ter hoogte van Stichts End 18, Ankeveen.

Earth Hour

Op zaterdag 23 maart is het Earth Hour, een initiatief van het WNF. Om 20.30 uur gaat overal ter wereld 1 uur het licht uit. Met die symbolische actie geven elk jaar vele miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten aan dat we zuiniger moeten omgaan met onze aarde. De opwarming van de aarde is een grote bedreiging voor de natuur en onszelf.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief