WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jette van der Graaf exposeert
Nederhorst den Berg, zo 12 mei 2013

Jette van der Graaf exposeert van 15 mei tot en met 15 juli 2013 in het Cultureel Centrum aan de Blijklaan te Nederhorst den Berg.

persbericht

Jette van der Graaf exposeert

Jette van der Graaf exposeert van 15 mei tot en met 15 juli 2013 in het Cultureel Centrum aan de Blijklaan te Nederhorst den Berg. Wethouder Joost Boermans zal de expositie openen op  26 mei aanstaande om 16.30 uur. Bezoekers zijn deze dag welkom van 14.00 tot 17.00 uur. Muzikale omlijsting door gitarist Djurre.

Jette van de Graaf is een creatieve vrouw met een grote passie voor kunst, met name voor het tekenen en schilderen.  Haar grote wens was zich verder te bekwamen via de Kunstacademie.  Helaas staken haar ouders daar destijds een stokje voor.  Ja, wat dan? Gelukkig vond zij uiteindelijke werk dat bij haar paste als Medisch Analist maar het bleef kriebelen.  De creativiteit zocht zich een uitweg en uiteindelijk heeft Jette van der Graaf diverse opleidingen gevolgd bij onder andere de Gooise Academie te Laren NH, bij Pieter Schouten te Kortenhoef. Nu schildert zij bij Kleur en Toets in Hilversum.


Jette van der Graaf

Haar collectie is groot en zeer divers. Zo schildert zij landschappen, onder andere de bergen in de Himalaya en Tibet, roofvogels, stillevens en fraaie portretten. Zij heeft diverse malen geëxposeerd in onder andere het CLB te Amsterdam, Slotervaart Ziekenhuis, Bloedbank Amsterdam, cultureel kerkje Stompe Toren te Spaarndam, Gemeentehuis Loosdrecht, verpleeghuis Zonnehoeve te Hilversum en in het centrum van Almere. Dat haar collega’s ook enthousiast zijn over haar werk blijkt uit het feit dat zij een hele gang op haar werkadres tot haar beschikking heeft gekregen en zo continu kan exposeren.

Kom gerust kijken, ook in de Catalogus, al haar werken zijn te koop (en laag geprijsd!).

Openingstijden Cultureel Centrum: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17:00 uur en maandag t/m woensdag ook ’s avonds. Zaterdags incidenteel.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief