WIJDEMEERSE WEBKRANT
Inschrijven Samen Zelf Bouwen
Oud Loosdrecht, wo 8 mei 2013

Van 15 tot en met 31 mei kan men zich inschrijven voor het samen zelf bouwen van uw betaalbare eengezinswoning in Oud Loosdrecht.

persbericht

Vanaf 15 mei
Start inschrijving project ‘Samen betaalbaar bouwen in Oud-Loosdrecht’

Er is veel belangstelling voor het project ‘Samen betaalbaar bouwen in Oud-Loosdrecht’. Toekomstige bewoners kunnen bij dit project negen betaalbare eengezinswoningen en een villa naar eigen inzicht laten bouwen. Inschrijven is mogelijk van 15 t/m 31 mei.

De woningen komen aan het Oppad in Oud-Loosdrecht. Om de eengezinswoningen voor de kopers tegen kostprijs te realiseren heeft de gemeente gekozen voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dat wil zeggen: samen met anderen een woning laten bouwen zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar. Uit de praktijk blijkt dat dit 10 tot 30% goedkoper is. Daarnaast wordt dit initiatief ook financieel ondersteund door een subsidie van de provincie.

Inschrijven

Op woensdag 15 mei organiseert de gemeente een ‘avond voor toelichting op de inschrijving’ om 20.00 uur in het gemeentehuis. Tijdens deze avond wordt nauwkeurig uitgelegd hoe men zich voor het project kan inschrijven, wat er gebouwd kan worden en hoe het ‘samen bouwen’ precies verloopt. Uiteraard is er ook uitgebreide gelegenheid voor het stellen van vragen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.wijdemeren.nl/samenbetaalbaarbouwen. Hier zijn ook de presentaties die gehouden zijn op 17 april en 22 april en vanaf 15 mei het informatiepakket en inschrijfformulier te vinden. Voor vragen kan een e-mail gestuurd worden naar: j.vandenadel@wijdemeren.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief