WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA start Campagne
Wijdemeren, wo 8 mei 2013

Het CDA gaat de boer op om onderwerpen voor hun verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart te verzamelen.

"U de koffie, wij het koekje", is het motto als u het CDA uitnodigt om uw hart uit te storten.

ingezonden bericht

Input gemeenteraadsverkiezingen 2014
CDA Wijdemeren start campagne 'Wat heeft u op uw hart?'

Zaterdag 11 mei start het CDA op de 's-Gravelandse Jaarmarkt de campagne 'Wat heeft u op uw hart?' Inwoners en ondernemers van Wijdemeren worden gevraagd onderwerpen aan te leveren voor het CDA Verkiezingsprogramma 2014-2018.  De campagne loopt tot eind oktober. Tussendoor wordt op twee momenten, 29 juni en 14 september, verslag uitgebracht aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Het definitieve CDA Verkiezingsprogramma wordt vastgesteld op 13 november.

Bij het opstellen van het verkiezingsprogramma wil het CDA niet alleen de eigen leden en kiezers betrekken, maar alle inwoners en ondernemers van Wijdemeren. Daarom start het CDA een reeks gesprekken met inwoners en ondernemers, organisaties en belangenverenigingen om via zoveel mogelijk verschillende invalshoeken tot de best mogelijke ideeën voor Wijdemeren te komen. Met als doel een breed gedragen verkiezingsprogramma.

Met elkaar…in gesprek

Na 's-Graveland komt het CDA op 25 mei in Ankeveen en Loosdrecht en op 1 juni in Nederhorst den Berg en Kortenhoef input halen voor het verkiezingsprogramma. Vanaf juni worden er ook bijeenkomsten georganiseerd voor de doelgroepen waar het CDA Wijdemeren zich vooral op richt: gezinnen, jongeren, ouderen en ondernemers. Soms eigen bijeenkomsten, soms bijeenkomsten die samen met anderen worden georganiseerd.

Zo heeft het CDA samen met de jongerenburgemeester van Wijdemeren, het initiatief genomen om op woensdag 19 juni a.s. in het gemeentehuis een politieke avond voor jongeren van ca. 16 – 23 jaar te organiseren. Naar verwachting zijn alle politieke partijen hierbij aanwezig zijn. Een goed moment voor jongeren om hun wensen hoog op de politieke agenda's te zetten.

Koffie met een koekje

Onder het motto 'u de koffie, wij het koekje' worden organisaties, maar ook individuele inwoners en ondernemers, opgeroepen CDA'ers uit te nodigen voor een gesprek over hun wensen voor de nieuwe raadsperiode. Dat kan eenvoudig via de website www.wijdemeren.cda.nl. Op deze website is ook alle informatie over het verloop van de campagne te lezen.

Terugkoppeling

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd kan op zaterdag 29 juni horen of en hoe deze in het conceptprogramma is opgenomen. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse CDA-barbecue waarbij ook niet-leden welkom zijn. Een tweede terugkoppeling is er na de zomervakantie tijdens een inloop op zaterdag 14 september in Sporthal De Fuik in Kortenhoef. De ledenvergadering van het CDA stelt op woensdag 13 november het definitieve verkiezingsprogramma vast. De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn op 19 maart 2014.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief