WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voetbaldagen SV 's-Graveland
's-Graveland, ma 29 april 2013

Vandaag zijn de Univé Voetbaldagen bij de S.V. 's-Graveland van start gegaan. Vijfenzestig jongens en meisjes en tien trainers trainen tot en met vrijdag.

ingezonden bericht

Voetbaldagen SV 's-Graveland

Op maandag 29 april zijn de Univé Voetbaldagen bij de s.v. 's-Graveland van start gegaan. Vier dagen lang trainen, trainen en nog eens trainen. Maar vooral veel plezier beleven. En dat is zeker de eerste dag gelukt.

Ondanks de regenbuien die bij de start boven de velden van de vereniging hingen. De eerste dag stond in het teken van de 'U-moves' die individueel werden geoefend en vervolgens in complexere duel- en wedstrijdvormen in praktijk werden gebracht.

Tussen het ochtend- en middagprogramma werden de 65 jongens en meisjes en tien trainers getrakteerd op een lekkere, gezonde en voedzame lunch (mede mogelijk gemaakt door de Meenthof winkeliers JUMBO en Bakker Sturkenboom), die door een aantal moeders werd verzorgd.

Woensdag gaan de Univé Voetbaldagen verder die tot en met vrijdag zullen duren. Als het net zo\'n leuke dag wordt als maandag dan zal iedereen met een heerlijk gevoel naar huis gaan, samen met een compleet tenue en de trainingsbal.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief