WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lentemarkt Ankeveen
Ankeveen, ma 29 april 2013

Aanstaande zaterdag is er in Ankeveen weer een lentemarkt. Naast de reguliere kramen hebben zich ook dit jaar weer diverse extra deelnemers aangemeld.

persbericht

4 mei Lentemarkt Ankeveen

Aanstaande zaterdag 4 mei is er in Ankeveen weer een lentemarkt. Wij hebben u er al eerder over geschreven, en we kunnen zeggen dat een bezoek aan deze markt beslist de moeite waard is! Naast de reguliere kramen hebben zich ook dit jaar weer diverse extra deelnemers aangemeld, waardoor deze markt een echt voorjaarstintje zal krijgen.

Naast de reeds gemelde extra kramen ( hanging baskets (Gé Leurs), tuin- en perkplanten ( Schouten) en sieraden en edelstenen (Francien Verhoef) zal er ook een grote kraam zijn met kleding, schoenen en tassen, een kraam met ‘ second hand’ spullen, een kraam met wol, de Stichting Netra, die voor goede doelen staat, de firma Engelkes met creme’s, en zal onze viskraam van Sijtse Vermeer extra uitpakken met het bakken van verse schol. Dit was vorig jaar een groot succes, en daarom doet hij dit op deze markt opnieuw. De markt wordt gehouden op het parkeerterrein naast de RK Kerk, en duurt van 8 uur tot half 1.

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen
www.bruisendankeveen.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief