WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Infomarkt Veenstaete
Kortenhoef, vr 21 september 2012

Op zaterdag 29 september vindt in de centrale hal van Veenstaete in Kortenhoef een informatiemarkt plaats voor geïnteresseerden.

Op zaterdag 29 september vindt in de centrale hal van Veenstaete van 10.00 tot 15.00 uur een informatiemarkt plaats voor geïnteresseerden. Een markt met kraampjes vol informatie over wonen in Veenstaete, zorg en welzijn. Medewerkers van Inovum vertellen u alles over wonen, huurprijzen, services en voorzieningen in het complex. Bezoekers kunnen het gebouw op deze dag uitgebreid bezichtigen. Voor een rondleiding door Veenstaete, of bezichtiging van een appartement op 29 september, wordt u wel verzocht zich vooraf aan te melden. Dat kan tot en met donderdag 27 september via telefoonnummer 035- 58 88 387 of email: huren@inovum.nl.

Veenstaete is gebouwd volgens de normen en woonwensen van ouderen van nu en de komende twintig jaar. Bedoeld voor senioren die het liefst in de eigen woonomgeving blijven, met als het moeilijker wordt, zorg in de nabijheid. Daarom zijn in en om Veenstaete veel activiteiten en voorzieningen gericht op gemak, welzijn en behoud van zelfstandigheid. Denk aan een brasserie, activiteitenruimte, winkel, kapper, maar ook een huisartsenpraktijk, bloedafnamepunt en fysiotherapiepraktijk en niet te vergeten winkels en een bushalte voor de deur. Veenstaete is ontworpen voor 55-plussers die houden van hun zelfstandigheid, met de mogelijkheid van een rijk sociaal leven.

De verwachting is dat in de nabije toekomst steeds meer van dit soort woonvormen gerealiseerd worden, waar mensen zelf de dingen doen, samen met directe omgeving, familie en mantelzorgers. Om te kunnen garanderen dat er voldoende zorg voorhanden blijft voor mensen die niet zonder kunnen. U vindt Veenstaete aan Oudergaarde 1, 1241 AX Kortenhoef op de hoek Kerklaan/Parklaan.

Wilt u meer weten over de informatiemarkt in Veenstaete? Neem dan gerust contact op met Zorgbemiddeling Inovum, via 035-58 88 387 of huren@inovum.nlof kijk op: www.inovum.nl.

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief