WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
BC NatMon tijdelijk Dicht
's-Graveland, di 23 oktober 2012

De toegang naar de parkeerplaats van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland zal de komende twee weken soms dicht zijn.

persbericht

Parkeerplaats en Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek tijdelijk gesloten.

De toegang naar de parkeerplaats van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek aan het Noordereinde in ’s-Graveland zal op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober en maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 november dicht zijn voor alle verkeer, óók voor fietsers en voetgangers. Het bezoekerscentrum zelf is die dagen ook gesloten. Voor wandelaars en fietsers zijn er alternatieve vertrekpunten voor hun tocht op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen.

De eerste fase van de vernieuwing van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek is klaar. Een prachtige tentoonstelling over de gevarieerde natuur in het Gooi en de Vechtstreek is sinds april 2012 geopend. Op dit moment werkt Natuurmonumenten aan de volgende fase.

De entree en de parkeerplaats worden onder handen genomen om het bezoekerscentrum voor alle bezoekers beter toegankelijk te maken. De toegang aan het Noordereinde, waar de bezoekers het terrein binnenkomen, wordt verbreed, zodat alle verkeersdeelnemers elkaar veiliger kunnen passeren.

Hiervoor is het nodig de toegang een paar dagen af te sluiten. Op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 oktober en maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 november is de toegang naar de parkeerplaats dicht voor alle verkeer. Op deze dagen kunt u met de auto niet via deze ingang bij het bezoekerscentrum of de kantoren van Natuurmonumenten op Boekesteyn komen.

Fietsers en voetgangers kunnen omlopen via de entree van Schaep en Burgh. Bezoekers kunnen het beste een andere startlocatie in de omgeving kiezen voor hun tocht, bijvoorbeeld een van de parkeerplaatsen langs de wegen rondom de 's-Gravelandse Buitenplaatsen.

Het bezoekerscentrum is tijdens de afsluiting ook gesloten voor publiek. In de tussenliggende periode van donderdag 1 t/m zondag 4 november zijn de parkeerplaats en het bezoekerscentrum wel geopend. Vanaf donderdag 8 november zijn de parkeerplaats en het bezoekerscentrum weer gewoon geopend.

Kijk voor meer informatie op www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief