WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nationaal Schoolontbijt
Wijdemeren, di 23 oktober 2012

Van 29 oktober tot en met 2 november is het weer Nationaal Schoolontbijt. Het evenement laat zien hoe leuk een goed ontbijt is.

persbericht

Nationaal Schoolontbijt: ook in Het Gooi!

Van 29 oktober tot en met 2 november is het weer Nationaal Schoolontbijt. Het landelijke evenement laat heel Nederland zien hoe leuk en belangrijk een goed ontbijt is.

Zo’n 500.000 kinderen op ruim 2.500 basisscholen door het hele land gaan die week samen ontbijten. Verspreid over onze regio doen er 24 basischolen mee, waarvan 13 in Hilversum, 4 in Bussum, 2 in Kortenhoef, Huizen en Weesp en 1 in Nederhorst den Berg.
Met een eigen televisieprogramma, aandacht voor ouders, lesmateriaal voor niet-deelnemende scholen, de inzet van social media en zichtbaarheid bij bakkers en supermarkten wil Het Nationaal Schoolontbijt meer mensen dan ooit bereiken.

De GGD ondersteunt vanuit het programma ‘Gooi in Beweging - jeugd op gezond gewicht’ deze ontbijtweek van harte. Ontbijt is immers de startmotor van de dag voor elk kind. Het bevordert de concentratie van kinderen en voorkomt dat ze sneller gaan snoepen.

Meer informatie, advies-op-maat of andere activiteiten op het gebied van jeugd op gezond gewicht, is te vinden op de website  www.gooiinbeweging.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief