WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Verbazing Blijft
's-Graveland, za 6 oktober 2012

Ella Blom uit 's-Graveland corrigeert haar eerdere bericht inzake Theo Reijn, maar neemt niets terug van haar verbazing over zijn functies.

ingezonden brief

Geachte redactie,

ik weet dat u deze discussie gesloten heeft, maar ik wil graag een fout van mijn kant rechtzetten. Het betreft mijn tekst dat heer Reijn adviseur is van gemeente Hilversum. Dit is niet juist. Hij is communicatieadviseur en derhalve hoop ik dat u het volgende stukje toch nog als toevoeging er bij zou willen zetten om één en ander iets beter te nuanceren.

Graag wil ik terugkomen op mijn stukje dat de heer Reijn adviseur is van de gemeente Hilversum inzake "Hilversum beter bereikbaar". Dit is onjuist en dat wil ik graag recht zetten.

De Hr. Reijn is communicatieadviseur van "Hilversum beter bereikbaar". Het feit blijft dat de gemeente Hilversum een rechtstreekse opdrachtgever is van de heer Reijn. Hoe goed de bedoelingen van de heer Reijn ook zullen zijn, in mijn ogen is het dan toch wel heel erg lastig om onafhankelijk te zijn en te blijven en deze combinatie van werk en gemeenteraad zou wat mij betreft niet mogen.

De verbijstering dat dit wel kan blijft.

Ella Blom
‘s-Graveland


Geachte heer Van Essen,

Het toeval wil dat ik, vóórdat uw stukje geplaatst werd een stukje heb gestuurd aan de Wijdemeerse Webkrant met het verzoek een nuancering toe te voegen aan hetgeen ik heb gemeld.
Mijn stukje is nog niet geplaatst. Ik beschuldig niemand. U leest iets tussen de regels door dat er niet staat.

Rest mij nog u te melden dat ik het helemaal met u eens ben wat de Kortenhoefsedijk betreft. En nee, ik ben niet gefrustreerd maar teleurgesteld.

Ella Blom
's-Graveland

Naschrift WWK:

Het klopt dat de discussie geslten was, maar er kwamen nog een aantal reacties binnen. Bovendien is het onderwerp verkeer al vijftig jaar het meest besproken onderwerp in 's-Graveland. Vandaar enige souplesse van de zijde van de WWK. Maandagavond om 24.00 uur sluit de termijn om te reageren.

WWK

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief