WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Teleurgesteld in DB
's-Graveland, do 4 oktober 2012

Ella Blom uit 's-Graveland is teleurgesteld in Dorpsbelangen. Zij hoopte op 30 km op het Noordereinde. Dat besloot de raad echter niet.

ingezonden brief

Kiezersbedrog

In 2010 heb ik op Dorpsbelangen gestemd. Vooral vanwege de belofte de verkeersproblematiek in onze gemeente nu toch echt aan te gaan pakken.

In het verkiezingsprogramma Dorpsbelangen 2010 stond onder andere:

Voorpagina:

“einde doorgaand verkeer, herstel dorpskarakter en leefbaarheid dorpskernen."

en dan op de volgende pagina:

“Een ommekeer in het verkeer

DorpsBelangen herstelt de balans qua doorgaand verkeer over onze dorpswegen. Niet meer verkeer dan mogelijk is in een dorp op dorpswegen. Noordereinde en Zuidereinde hebben prioriteit. Andere wegen volgen snel. DorpsBelangen onderschrijft aanpak en aanbevelingen van de Verkeerswerkgroep”

Inmiddels is bekend wat er is gebeurd. DB is omgedraaid als een blad aan de boom. Ze staan niet meer achter hun verkiezingsbelofte.

Mijn voorspelling: ’s Graveland blijft helaas een achtergebleven verkeersgebied ten opzichte van andere gemeenten met dezelfde problematiek. Het blijft zoals het nu is: een racebaan met regelmatig ernstige ongelukken en toeterende doorrijders die het ons bewoners niet eens gunnen om boodschappen aan de huizenkant uit te laden.

Eén ding is zeker, ik ga nooit meer op DB stemmen.

Ella Blom
's-Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief