WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Renovatie Meenthof
Kortenhoef, wo 28 november 2012

Er zijn plannen ontwikkeld om het sterk verloederde aanzicht van winkelcentrum de Meenthof aan te pakken. Ook komen er meer parkeerplaatsen.

Lees ook:

Meenthof: toch nog af?
Meenthof toe aan opknapbeurt 1-7-2005
Lelijkste Plek 3 17-8-2006
20032007 Grafitti Meenthof niet weg
24112011 Audi rijdt door Muur
26112011 De Muur is Weg

persbericht

Plannen voor vernieuwing van winkelcentrum de Meenthof in Kortenhoef

Een aantal betrokken lokale ondernemers hebben in samenwerking met Aalberts Bouw uit Loosdrecht en Did Vastgoedontwikkeling uit Maarssen een conceptplanvisie opgesteld  voor het opknappen van winkelcentrum de Meenthof in Kortenhoef.


Welkom in Winkelcentrum De Meenthof.

Het centrum heeft goede toekomstkansen maar dan moet er wel wat gebeuren. Klanten stellen steeds hogere eisen aan uitstraling, gemak en aanbod van goede winkels. Een goede bereikbaarheid lopend, per fiets of met de auto is daarbij erg belangrijk. Daarom is een stevige opknapbeurt noodzakelijk om het centrum weer klaar te maken voor de toekomst. Om dat echt goed te doen is er in de visie ook de sloop van enige bestaande winkels noodzakelijk. Hierover loopt overleg met de betrokken eigenaren en gebruikers.

 

Met de realisatie van nieuwe winkels, opknappen van bestaande winkelpuien en het uitbreiden van het aantal parkeerplaatsen kan een stevige impuls aan het centrum gegeven worden. Om deze plannen ook financieel mogelijk te maken, zullen er enkele woningen aan het winkelcentrum worden toegevoegd. Dit gaat gebeuren in een vorm en schaal die past bij Kortenhoef.

Aalberts Bouw en Did Vastgoedontwikkeling hebben de plannen gepresenteerd aan de gemeente en ondernemers. Deze partijen staan positief tegenover de impuls voor de Meenthof. De initiatiefnemers zijn uitgenodigd om de concept plannen te presenteren in de commissie Ruimte & Economie op 11 december 2012. Daarnaast zullen de plannen ook aan omwonenden gepresenteerd worden. De komende tijd zal gebruikt worden om in nauw overleg met alle betrokkenen de visie meer vorm en inhoud te geven.

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief