WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA over de Toekomst
Ankeveen, vr 18 mei 2012

Op 29 mei organiseert het CDA Wijdemeren een openbare discussie met Janny Bakker over de uitkomsten van het Strategisch Beraad.

Het Strategisch Beraad was een CDA denktank die zich recent boog over de toekomst van die partij.

Update 20-5-2012, 1.02: De datum is Dinsdag 29 mei.

persbericht

Openbare discussie Strategisch Beraad CDA

Maandag 29 mei vanaf 20.15 uur organiseert het CDA Wijdemeren een openbare discussie over de uitkomsten van het Strategisch Beraad. De bijeenkomst wordt gehouden in Partycentrum De Drie Dorpen, Cannenburgerweg 51 in Ankeveen. Ook niet-leden van het CDA worden nadrukkelijk uitgenodigd aan de discussie deel te nemen.


Janny Bakker

Nieuwe visie

Vorig jaar stonden 22 CDA-leden uit alle hoeken van de partij en met een heel verschillende achtergrond voor de taak om een nieuwe visie te ontwikkelen voor de komende tien à vijftien jaar. Het eindrapport van het Strategisch Beraad is begin dit jaar gepresenteerd als voorzet voor een discussie in het land.

Janny Bakker, wethouder van Huizen, was een van de leden van dit Strategisch Beraad en is nu lid van de programmacommissie voor de verkiezingen van 12 september a.s. De afgelopen maanden is ze op vele plaatsen in het land met leden en niet-leden in discussie gegaan over dit voor het CDA belangrijke rapport. Dat gaat zij maandag 29 mei ook in De Drie Dorpen doen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief