WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Drie Dorpenloop 3 juni
Kortenhoef, zo 13 mei 2012

Op zondag 3 juni a.s. wordt in Kortenhoef de Rabobank Drie Dorpenloop gehouden.

persbericht

Drie Dorpenloop vernieuwd

Op zondag 3 juni a.s. wordt in Kortenhoef de Rabobank Drie Dorpenloop gehouden. De Drie Dorpenloop voert door de door de landelijke omgeving van de dorpen ’s-Graveland, Kortenhoef en Ankeveen.

Dit evenement wordt jaarlijks door velen honderden enthousiaste lopers bezocht en door hen betiteld als een van de gezelligste en best georganiseerde loopevenementen die ze kennen. De Drie Dorpenloop onderscheidt zich door de ruime kleed/doucheaccommodaties, medische verzorging, mogelijkheid voor sportmassage en voor iedere deelnemer altijd een originele herinnering.

Voor elke loper is er een geschikte afstand.  Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er de Kidsrun over 1500 meter, start om 12.30 uur. Om 13.00 uur vertrekken de andere lopers voor hun prestatieloop over 7, 12 of 21 km. Beiden lopen worden vooraf gegaan door een professionele warming up welke verzorgd zal worden door hardloopvereniging Dolchios uit Bussum.

Op de geheel vernieuwde website www.driedorpenloop.nl vindt u alle informatie met betrekking tot deze loop. Het is ook mogelijk u via twitter en facebook op de hoogte te laten houden van dit evenement of daar uw ervaringen met ons te delen.

De tijdregistratie zal dit jaar voor het eerst plaats vinden met de zogenaamde Bibtag. Door middel van een klein zendertje verwerkt in het startnummer wordt van elke loper de tijd geregistreerd. Grote voordeel van dit systeem is dat er geen chip meer in de schoenveters geregen hoeft te worden.

Via de website kunt u zich t/m 28 mei inschrijven. Voorinschrijven heeft het grote voordeel dat u dit niet meer op de dag zelf hoeft te doen. U kunt zich dan volledig concentreren op het lopen en hoeft niet lang en onnodig in de rij te staan. Mocht voorinschrijven toch niet lukken dan kunt u alvast het het na-inschrijfformulier van de site downloaden.

Kortom gemak dient de mens en dat zullen de deelnemers op de dag zelf ook ervaren. Want de Rabobank Drie Dorpenloop is geen massaal evenement, maar een loop door schitterend natuurgebied met een persoonlijk karakter en dat blijft de enthousiaste organisatie met ruim 90 vrijwilligers ook nastreven.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief