WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Antieke Auto's Ankeveen
Ankeveen, zo 13 mei 2012

Komende zaterdag 19 mei zullen antieke automobielen van start gaat vanaf de Ankeveense Markt.

ingezonden bericht

Oldtimershow Ankeveen

Vorige week heeft u al kunnen lezen over de Oldtimershow en Toertocht, die aankomende zaterdag 19 mei van start gaat vanaf de Ankeveense Markt. Vanaf 9 uur zullen de antieke automobielen zich gaan verzamelen om zich op te maken voor een mooie toertocht.

Natuurlijk voor de bezoekers van de markt en iedereen die houdt van Oldtimers een mooie gelegenheid om deze auto’s van dichtbij te kunnen bewonderen, en een praatje te maken met de trotse bezitters/ bestuurders.
Het zou te ver gaan om alle reeds aangemelde deelnemers hier te vermelden, maar ik wil wel een greep doen uit het aanbod. Ik zie een Ford uit 1929, een Duitse brandweerauto uit 1984, een Fiat Tipolino uit 1953, een Ford V8 uit 1938, verder Citroëns, Opels, BMW’s en VW’s , maar ook enkele Zundapp brommers. Een interessante stoet!

De reguliere zaterdagmarkt speelt ook in op dit Oldtimer evenement. Peter Janssen staat met een kraam, waarin hij allerlei miniatuur oldtimers te koop aanbiedt. Verrassend, denken wij!

Daarnaast staat Danielle Wolters samen met haar vriendin Petra Bos op de markt. Petra gaat kleine pizzas en cupcakes bakken. Deze kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding versieren en opeten of meenemen. Ouders, laat dus vooral de kinderen meekomen!

Tot slot staat ook de fa. Schouten (Ineke Bouwman) ook deze zaterdag nog met allerlei zomergoed.

Al met al zal het weer een leuke marktdag worden.

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief