WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Terugblik Kon.dag
Kortenhoef, di 8 mei 2012

Patrick Kreuning deed actief mee aan het Koninginnedagfestijn dat bij de Smidsbrug werd georganiseerd.

ingezonden bericht

Het Koninginnedagspektakel was een groot succes

Het was erg gezellig rondom café het Wapen van Kortenhoef. Clown Jeffa had zijn handen vol om voor alle kinderen ballonnen te vouwen, en menigmaal klonk er een klap, dan was er weer een ballon kapot en moest er uiteraard een nieuwe komen.

Patrick had het met de schaaksimultaan wel erg rustig, de schakers van de lokale vereniging schitterden door afwezigheid, toch kwam een schaakleraar uit Hilversum het proberen, en die won ook de eerste partij, maar met andere vormen van schaak zoals doorgeefschaak en muntjesschaak bleek Patrick toch de betere. De overige kinderactiviteiten werden ook druk bezocht, zo liep menigeen rond, geschminkt als tijger of met een prijs die ze bij het eendjes vangen gewonnen hadden.

Ook voor de vaste kroeggangers en belangstellenden werd het mede dankzij het weer een heel gezellige dag. De bands zetten hun beste beentje voor Johan Kettenburg riep nog op om voor hem te stemmen als vijfde topper. Danny Nicolai stal de show, maar ook volgende x beter zorgde voor een gezellige sfeer. Maarja, als het zonnetje schijnt en het bier rijkelijk vloeit is het uiteraard al snel gezellig.

Ondanks de vele drank die er vloeide waren er geen ongeregeldheden en was iedereen toch zo verstandig om zichzelf te beheersen, geen dronken automobilisten, geen vechtpartijtjes of schermutselingen, geen scheve gezichten, kortom het feest was op en top geslaagd.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief