WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DB: Impressie Vervolg R en E
Wijdemeren, vr 15 juni 2012

Na een geheime vergadering over, denken wij, het Dorpscentrum Oud-Loosdrecht, werd de commissievergadering van 12 juni gisteren hervat.

ingezonden bericht

Impressie van de hervatte
Cie-verg. Ruimte en Economie op 15 juni 2012

Kwart voor negen stonden we weer op de stoep van het gemeentehuis. De tweede Commissie vergadering van Ruimte en Economie, uitloop van de eerste, was achter de rug. Was met die eerste nog maar even doorgegaan, dat had ons een vrije avond opgeleverd was de algemeen gehoorde klacht, want er was weinig tot niets aan de hand.

Ja, om half acht al een geheim verklaarde bijeenkomst met wethouder Jaap van Waveren en insiders weten dan wel waar het over gaat, maar meer dan bedrukte gezichten, die – zeker weten – niet onder de geheimhoudingsplicht vallen kan ik u niet melden, zonder risico op langdurige gevangenisstraf. En verder haalden we kwart voor negen nog dank zij de rederijkersspecialist Felix Flameling die ieder onderwerp voorziet van een soort GroenLinks regeringsverklaring.

Het luchtkwaliteitrapport werd voor behandeling teruggenomen, een aantal cashflow overzichten – betekent gewoon kasstroom dat is het geld dat bij een project inkomt en uitgaat - kon de meeste leden nauwelijks boeien,  de enkele vragensteller werd  afdoende bediend door ambtenaar Van de Biezen, die wethouder Abrahamse bekwaam verving.

Dan was er ook nog  de begroting van het Plassenschap, een schap dat zo in het duister werkt dat leden van de gemeenteraad die in de zogenaamde Plassenraad zitting hebben niet op de hoogte bleken van allerlei voorstellen die er binnenkort zullen worden behandeld. Verbazing alom. Verwarring alom, want de toekomst van het Plassenschap is onzeker, dat was het enige schemerlicht dat uit de duisternis straalde.

We telden ook nog een inspreker die dank zij een etentje van voorzitter Ria Hennis onverwacht mocht inbreken met zijn problemen rondom Het Spieghelhuys in Nederhorst den Berg. Gelukkig was Bram Moszkowicz niet in de buurt.

Co de Kloet,
Raadslid DorpsBelangen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief